roze dolfijnen
Door: Fred
Blijf op de hoogte en volg Fred
22 Maart 2012 | Brazilië, Santarém
22 Maart 2012 - 13:49
Monique:
Ha die Fred,
Wat heb je veel mooie dingen gezien zeg en wat heb ik genoten van je verhalen. Maar het zit er weer bijna op. Wat gaat dat toch snel. Vind het ook hartstikke leuk om je straks weer te zien, maar het lezen van je verhalen ga ik wel missen hoor! Hier is het nu ook prachtig lenteweer, dus wat dat betreft zitten we goed. Die kever in je vorige stuk vond ik ook mega, beetje errug groot, haha. Die vlinders waren prachtig. Jammer dat jullie de roze dolfijnen niet goed op de foto kregen, maar ik denk dat er genoeg moois overblijft voor weer een prachtig album.
Geniet er nog van Fred!
Groetjes Monique -
22 Maart 2012 - 16:47
Marja:
Hoi Fred, onvoorstelbaar dat je nog zo ver weg bent terwijl over 11 dagen je reis er weer opzit.
Geniet er nog van. -
22 Maart 2012 - 21:07
Bert En Gonnie:
Hallo Fred. Wij hebben genoten van al je verhalen.Jij leerde ons veel over de landen die je bezocht.Wij wachten vol spanning op je verdere verhalen en het vervolg er van.Groetjes en tot ziens. -
23 Maart 2012 - 20:50
Diny Zwegers Beks:
Ha Fred! ik heb zo`n beetje alles bij gehouden van je mooie reis en genoten van je verhalen de foto`s prachtig nu nog even en ben je weer terug ook weer fijn toch, om je vrienden te zien
nu maak er nog iets van geniet maar en tot ziens.