Uitzichten
Door: Fred
Blijf op de hoogte en volg Fred
18 Januari 2012 | Britse maagdeneilanden, Road Town
Het schip gaat deze ochtend flink heen en weer. De lades van de kastjes zijn open geschoven door de deining. Aan dek zie ik de witte koppen op de golven, maar de lucht ziet er goed uit en het wordt dus weer een stralende dag met een temperatuur van boven de 25 graden. Op de middag vullen ze het zwembad pas en dat betekent dat het rustiger wordt op het water. Op de middag speel ik een paar potjes scrabbel met Jannie uit Monnikendam. We spelen op het achterdek met een normaal scrabbelbord met stenen, we winnen allebei een potjes en hebben erg veel plezier. Tegen vijven ga ik mijn pc halen om wat te werken aan mijn verslag. Er is vanavond een buffet uit India en ze hebben het restaurant weer in stijl gedecoreerd. Wat het avondprogramma biedt, weer ik zo niet. Gisteren was er een donkere zanger uit Engeland die met zijn basstem, het publiek incluis mezelf erg liet genieten van zijn hoge zangkwaliteiten. Morgen komen we om halfzeven ‘s morgens aan op Grand Turk, waar ik ga zwemmen met roggen in de open zee. Best spannend!
19 Januari 2012 - 04:41
Bernadette:
He fred
de foto's zien er goed uit alles even mooi
Het zwemmen met roggen lijkt me heel spannend
maar dat lees ik we in je volgende verslag
veel plezier -
19 Januari 2012 - 07:07
Monique:
Hé Fred,
Mooie foto's hoor en geweldige verslagen om te lezen. Inderdaad spannend om te zwemmen met roggen, ben benieuwd! En je hebt Arnold weer blij gemaakt lees ik wel, haha. Fijn dat je zo aan het genieten bent, het is je gegund!
Groetjes Monique -
20 Januari 2012 - 15:44
Leonie:
weer een mooie dag en nacht geweeest -
22 Januari 2012 - 05:54
Elly En Teun:
Het is veel bier en champagne, lezen we.
Blijf je nog wel drijven tussen de roggen?
Groeten aan Erika en Henk,
Vanuit Sri Lanka, Elly en Teun en Evelien