Verkering
Door: Fred
Blijf op de hoogte en volg Fred
23 Februari 2010 | Fiji, Suva
Aan de kade staan twee lekkere stevige meiden uit Suva en die zouden graag verkering met me krijgen. Helaas voor hen maar ik blijf bij mijn geloof. De mensen hier op Fiji zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Op de voorhand werden we gewaarschuwd dat het een raar en gevaarlijk volkje was, maar niets is minder waar. Bij het weggaan staat er een fanfare muziek te spelen en wordt er een hele show opgevoerd en de hele boot staat aan dek om dit schouwspel te zien. Het was een prachtige dag op een hartstikke mooi en gezellig eiland.
24 Februari 2010 - 12:18
Luc:
vat toch een keer een lekker wijf, wa geef de gij er om ha ha ha -
24 Februari 2010 - 15:34
Wil:
Hoi Fred,
Het is weer een poosje geleden dat ik je reisverslagen gelezen heb, druk-druk-druk.
Zie dat je nog steeds geniet van alle gebeurtenissen en wens je nog heel veel plezier toe tijdens je vakantie.
Fred blijf genieten, je belevenissen hoor wel als we weer samen buitren een sigaretje roken. -
25 Februari 2010 - 13:16
Anita:
Goed zo Freddie,
Gewoon bij je geloof blijven........... Was die mooie jonge geen lekker hapje......
Groetjes -
25 Februari 2010 - 13:17
Anita:
jongen i.p.v. jonge natuurlijk.
Foutje,
Doeiiiiii