eerste week - Reisverslag uit Madeirã, Portugal van Fred Weijtens - WaarBenJij.nu eerste week - Reisverslag uit Madeirã, Portugal van Fred Weijtens - WaarBenJij.nu

eerste week

Door: Fred

Blijf op de hoogte en volg Fred

10 Januari 2010 | Portugal, Madeirã

Maandagmorgen ga ik richting Utrecht en stap om 11 uur op de bus richting Dover. Het laatste stukje gaat met de ferry en dan heb ik een overnachting in een cottage buiten Dover. Dinsdags brengt de bus mij naar de terminal en dan blijkt dat het schip te lijden heeft van een virus (Noro). Het moet geheel ontsmet worden. Maar na lang wachten mag ik het schip op en we worden ontvangen met champagne. De hut ziet er prima uit en ook de rest van het schip is prima in orde.Na een paar dagen varen met een beetje onstuimige zee wordt het vrijdag prima weer en zit ik om 10 uur al aan dek in de zon. Zaterdag komen we op Madeira en ga ik van boord voor een wandeling door de stad. Ik bezoek het fort, de markt, de kathedraal en we gaan nog lekker wat drinken in de haven. Ondertussen begint het te regenen en moet ik de shuttlebus nemen naar het schip. Op zondag word ik wakker en de zon is erg uitbundig. Vlug wat eten en de korte broek aan. Heerlijke dag met op het einde een schitterend diner met de mensen gekleed in gala. Mijn smoking draag ik nu voor de tweede keer maar zeker niet voor het laatst.

• 11 Januari 2010 - 04:43

Bernadette:

Wat leuk om iets van je te horen
    ik hoop dat het mooi weer blijft en zo te horen heb je het goed naar je zin

• 11 Januari 2010 - 07:12

Rian:

Zo, die eerste dagen klinken al erg veelbelovend! Ik kijk uit naar je volgende verhaal!

• 11 Januari 2010 - 09:13

Vivianne:

Klinkt goed! Maar wij kunnen schaatsen, das ook niet mis ;)

• 11 Januari 2010 - 09:46

Luc:

Klinkt goed fred, hier is het klote weer ,kou sneeuw, gewoon echt vies weer.Wat dat betreft ben ik wel jaloers op je, jij daar in de zon.He fred denk je wel aan je gewicht???met al dat lekker eten daar in smoking, je weeg nu 100 kilo, niet dat als je straks terug bent dat je dan 130 weegt he ha ha ha .Ik kijk uit naar het volgend verslag van je .

gr luc x x x

• 11 Januari 2010 - 11:58

Ineke En Peter:

Hoi die Fred

Zet maar lekker de bloemetjes buiten in
    madeira HaHaHa

gr Ine en Peter

• 11 Januari 2010 - 13:26

Maud:

Wauw!! Klinkt helemaal super zeg, heerlijk dat zomerse weer! Geniet er lekker van want hier duurt het nog wel even... brrr

• 11 Januari 2010 - 14:59

Dielange:

Hehe.....ik dacht al dagge verzopen waar...
    Het is hier nu (15.55 uur) aan het dooien, en wat mij betreft mag het warme water gaan regenen! Voor straks: smakelijk eten, met\zonder pinguinpakkie;-)

• 11 Januari 2010 - 15:33

Leonie Bert:

hallo fretje Mooi om te horen dat je het naar je zin hebt Het is daar beter dan hier Koud Koud en nog eens Koud dat is het hier.Wij wachten op je volgenden verslag GR leonie Bert

• 11 Januari 2010 - 17:18

Casper:

Dag Fred,
    Leuk om van je te lezen.
    Een heel goede reis verder.
    Houdoe

• 12 Januari 2010 - 05:44

Erik:

ach het leeft nog :-)

maar klinkt goed allemaal, kun je de privejet even sturen dan kom ik het weekend wel even over..kunnen we mooi ff toepen!

• 12 Januari 2010 - 09:47

Inge:

Fred, wat lekker heb je het! Stuur je de zon ook naar Nederland? Kunnen wij goed gebruiken. We wachten weer tot je volgende verslag

• 12 Januari 2010 - 12:26

Marja:

Ha Fredje,

Eindelijk is het me gelukt om op je weblog te komen. Kreeg steeds foutmelding. Leuk om zo toch een beetje met je mee te reizen.Hier is het echt winter, koud en sneeuw die maar niet weg wil.Nou is het wachten op die foto van de mooie man in smoking!!!!
    Heel veel groeten, ook van Sjaak.

• 13 Januari 2010 - 14:34

Wil:

Hoi fred moest je eerst de groeten doen van Arnold. Leuk dat ik je site nu heb (deze heb ik overigens van Erik)kan ik je een beetje blijven volgen en natuurlijk lezen dat je van iedere aan het genieten bent.
    Nog heel veel plezier en ik laat zeker weer iets van me horen, heb je in ieder geval s'avonds, buiten je boek, iets te lezen. groetjes.

• 13 Januari 2010 - 20:00

Ria En Gerard:

Je hebt in ieder geval beter weer als wij in Portugal hadden. Fred geniet van je reis en de groeten.Ria en Gerard.